Atatürk Ortaokulu

Vizyon: ÇEVREDE BAŞARISINI İSPAT ETMİŞ, VELİLERİ,ÖĞRETMENLERİ,ÖĞRENCİLERİ İLE DAYANIŞMA İÇERİSİNDE EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE ÖRNEK BİR OKUL OLMAK.

Misyon: VATANINI MİLLETİNİ SEVEN TOPLUMA FAYDALI, İNSAN HAKLARINA SAYGILI, ÖĞRENMEYİ İHTİYAÇ KABUL EDEN, TÜRK ÖRF VE ADETLERİNE SAHİP ÇIKAN, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER YETİŞTİREN BİR KURUM.

Başarılar:

Saatler: 08:40-15:30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: FUTBOL FUTSAL ATLETİZM BOCCE ORYANTİRİNG
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM FUARI ÇALIŞMALARI
Proje Çalışmaları:

WEB - https://asarcikataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Fatih Caddesi Asarcık/SAMSUN

Yerleşim Yeri - ATATÜRK MAH.FATİH CAD.NO:53 ASARCIK/SAMSUN

Adres - Fatih Caddesi Asarcık/SAMSUN

Ulaşım Samsun il merkezinden Asarcık ilçemizde bulunan okullarımıza her sabah öğretmen servisleri ile ulaşım imkanı bulunmaktadır. Bunun dışında gün içinde Samsun-Asarcık arası dolmuş usulü çalışan sıra arabaları da bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 70 KM (SAMSUN-KAVAK-ASARCIK GÜZERGAHI YOL DURUMUNDAN DOLAYI DAHA SIK TERCİH EDİLEN GÜZERGAHTIR) 40 KM´LİK BİR GÜZERGAH DAHA GÖRÜNMEKTEDİR ANCAK BU GÜZERGAH YOLUN VİRAJLI VE DİK OLUŞU SEBEBİYLE ÇOK TERCİH EDİLMEMEKTEDİR. OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.